FarmAkademi Kulübü 23 Aralık'ta FarmAkademik Günler Kongresini gerçekleştirecek!

FarmAkademi Kulübü 23 Aralık'ta FarmAkademik Günler Kongresini gerçekleştirecek!

Marmara Üniversitesi FarmAkademi Kulübü FarmAkademik Günler Kongresi gerçekleştiriyor.

Marmara Üniversitesi FarmAkademi Kulübü; 2011 yılında kurulmuş, misyon olarak konferanslar, eğitim atölyeleri, kariyer günleri ve firma gezileri düzenleyen; öğrencileri alanında uzman kişilerle bir araya getiren bir topluluktur. Ayrıca halk sağlığı üzerine projeler üreterek, toplumsal farkındalığı arttırmak için sahaya inerek röportaj ve anket çalışmaları da gerçekleştirmektedirler. Vizyon olarak ise her alandaki etkinlik ve projeleriyle toplum sağlığına dokunmayı ve eczacılık öğrenimi gören herkesin birbirinden farklı alanlarda kendilerini geliştirmelerine katkı sağlamayı hedeflemektedirler.

FarmAkademik Günler Kongresinin amacı ise eczacılık öğrencilerini ilaç endüstrisinin farklı departmanlarından kişilerle buluşturarak network edinmelerini sağlamak, sektörle ilgili bilgi sahibi olmalarına yol açarak kariyer yolculuklarında bir adım ileri gitmeleri ve sektörü daha yakından tanımanalarını sağlamaktır.

Kongrede;
Açılış Konuşmasını yapması için FarmAkademi Kulübü Danışman Hocası Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mesut Sancar,
İlk oturumda ‘İlk Adımdan Uluslararası Liderliğe Uzanan Kariyer Yolculuğu’ konulu konuşmasını yapması için Uzm. Dr. Teoman Yusuf Cesur,
İkinci oturumda söyleşisini gerçekleştirmesi için Dr. Ecz. Altan Demirdere
Üçüncü oturumda ‘İlaç Endüstrisinde Ruhsatlandırma Alanı’ konulu konuşmasını yapması için Dr. Ecz. Melek Karaca,
Dördüncü oturumda ‘İlaç Endüstrisinde Kariyer ve Planlama’ konulu konuşmasını yapması için Ecz. Ufuk Kır,
Beşinci oturumda ‘İlaç Sektöründe Satış ve Kariyer Yolculuğu’ konulu konuşmasını yapması için Neslihan Yüce Özdemir yer alacaktır.

Etkinlikler için @farmakademi hesabını takip etmeyi unutmayın!


21 Aralık 2023, 18:56