16. Türkiye Eczacılık Kongresi Tamamlandı!

16. Türkiye Eczacılık Kongresi Tamamlandı!

16. Türkiye Eczacılık Kongresi Tamamlandı!

Eczacılık sektörünün paydaşlarını 3 gün boyunca bir araya getiren ve bilimsel oturumlar, poster sunumları, atölye çalışmalarıyla oldukça keyifli ve verimli bir program çerçevesinde ilerleyen 16. Türkiye Eczacılık Kongresi tamamlandı.

11-12-13 Ekim tarihlerinde Ankara’da düzenlenen kongrede, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Eczacılık 360: Ufukları Genişletmek, Yaşamları İyileştirmek” teması çerçevesinde geniş bir perspektiften eczacılık mesleğinin her her boyutu tartışıldı.

Kongrenin kapanış konuşmasını gerçekleştiren Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Arman Üney, üç gün süren kongre boyunca eczacılık alanında faaliyet gösteren bütün paydaşlardan yoğun bir ilgi gördüklerine dikkat çekerek, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında meslektaşlarımız, büyük bir coşkuyla mesleğine sahip çıktı ki biz de 1923 ruhuna ve coşkusuna yakışır bir şekilde 1923’üncü kaydımızı aldıktan sonra kongremizi bütün meslektaşlarımıza açtık. Kapsamlı sunumları için bütün katılımcılarımıza, kongremize gösterdikleri yoğun ilgi için bütün meslektaşlarıma en içten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


16 Ekim 2023, 14:03