2023 Yılı Yardımcı Eczacı İkinci Başvuru Dönemi Yerleştirme Sonuçları Yayımlandı

2023 Yılı Yardımcı Eczacı İkinci Başvuru Dönemi Yerleştirme Sonuçları Yayımlandı

2023 yılı İkinci Başvuru Dönemi yardımcı eczacı yerleştirmeleri tamamlanmış olup, sonuçlar Eczacı Bilgi Sistemi'nde şifreli alanda yayımlanmıştır; başvuru yapan adaylar sonuçları ilgili ekrandan görebilirler.

06.01.2022 tarihinde güncellenen Yardımcı Eczacı Yerleştirmesi ve Çalıştırılmasına Dair Usul ve Esaslar doğrultusunda yardımcı eczacı olarak çalışmak isteyen ancak çalışacağı eczaneyi kendisi bulamayan eczacıların Türk Eczacıları Birliği Eczacı Bilgi Sistemi aracılığıyla uygun eczanelere yerleştirilmesi sürecinde 2023 yılı ikinci başvuru dönemi yerleştirmeleri sonuçlandı. 

Bölge Eczacı Odaları tarafından 31 Temmuz- 4 Ağustos 2023 tarihleri arasında yardımcı eczacı adaylarının ön kayıt başvuruları alınarak kendilerine tercih işlemlerinde kullanmak üzere kullanıcı adı ve şifreleri verilmişti. Eczacı Bilgi Sistemi üzerinden 7-10 Ağustos tarihleri arasında bu kullanıcı adı ve şifreler kullanılarak tercih işlemleri gerçekleştirildi. 

Yapılan başvuru ve tercihlere istinaden yerleştirme işlemleri tamamlanmış olup, İkinci Başvuru Dönemi Yerleştirme Sonuçları tercihlerin gerçekleştirildiği şifreli alanda yayımlanmıştır. Başvuru yapan adaylar, ilgili ekrandan yerleştirme sonuçlarını görebilirler. 

Ayrıca yardımcı eczacılar için 2023 yılı İkinci Başvuru Dönemi yerleştirme sonuçlarına göre yapılacak iş ve işlemlerle iligili bilgi almak için tıklayınız


14 Ağustos 2023, 11:15