Amasya'da Nöbetçi Eczanede Bıçaklı Saldırı

Amasya'da Nöbetçi Eczanede Bıçaklı Saldırı

Amasya'da iki saldırgan nöbetçi eczanenin camlarını kırarak içeri girip, teknisyene bıçakla saldırdı.

Amasya'da tartışma yaşadığı iki kişiden kaçan bir şahsın nöbetçi eczaneye sığınmasının ardından, eczane çalışanı teknisyen kapıları kilitleyip polise haber verdi. Olay yerine gelen saldırganlar E.Ç. ve babası M.Ç eczanenin kapısının kilitli olduğunu gördükten sonra camları kırarak içeriye girip eczane teknisyeni Emre Gökçe'ye bıçakla saldırdı.

Başına ve vücuduna aldığı bıçak darbeleri yaralanan 29 yaşındaki Gökçe kısa süre önce eczaneden ayrılan Eczacı Serkan Zobu'yu arayarak yardım istedi. Olay yerinden kaçmaya çalışan saldırganlar ise kapıda karşılaştıkları polis ve bekçiler tarafından yakalandı. 

Yaralama değil öldürmeye teşebbüs!

Hızla eczaneye dönen Eczacı Serkan Zobu, "Geldiğimde her yer kan içindeydi. Camlar kırılmış, ortalık savaş alanı gibiydi. Personelimizi ambulansla hastaneye gönderdik. Başında, yüzünde dikişler var. Bacağında dikişler var. Her yerine bıçak darbesi almış durumda" dedi.

Yaralanan teknisyen tedavisinin ardından taburcu edilirken, yüzündeki yaralardan dolayı tedavisinin bir süre daha devam edeceği öğrenildi. Yaşananlara değinen Eczacı Serkan Zobu "Saldırı yaralamaya yönelik değil adam öldürmeye yönelik gibi. Bıçak darbelerini rastgele savurmuş. Vahşet yaşanmış" diye konuştu.


23 Ocak 2024, 17:05