Ecz. Arman Üney’in Seçim Sloganı: #GüçBirlikte

Ecz. Arman Üney’in Seçim Sloganı: #GüçBirlikte

Ecz. Arman Üney’in Seçim Sloganı: #GüçBirlikte

Yaklaşan Türk Eczacıları Birliği seçimleri için çalışmalar devam ediyor. Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz. Taner Ercanlı #BirlikİçinElEle sloganıyla seçim çalışmalarını yürütürken Türk Eczacıları Birliği’nin mevcut başkanı ve yeniden başka adayı olan Ecz. Arman Üney de #GüçBirlikte sloganıyla çalışmalarını sürdürmeye başladı. Bu sloganla yapılan paylaşımlarda “Gücümüzü birbirimizden almak ve mesleğimizin aydınlık geleceğini birlikte şekillendirmek, meslek örgütümüzü birlikte yönetmek için GÜÇ BİRLİK’TE” ve “Varlık bulan bir eczacılık mesleği ve değer gören bir eczacı işgücü için BİRLİK’teyiz” açıklamaları yapıldı.

Her iki tarafın da kulis çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğü seçim sürecinde bazı odalar da taraflarını açıklıyor. Daha önce Ecz. Taner Ercanlı’ya bazı odalar desteklerini açıklarken Trabzon, Denizli, Tokat gibi birçok şehrin eczacı odalarından da Ecz. Arman Üney’e destek açıklamaları geldi. 

Yaklaşan seçimlerde her iki tarafa da başarılar diliyor ve seçimlerin bir demokrasi şenliği olarak gerçekleşmesini diliyoruz.


13 Kasım 2023, 00:38