Eczacı İstihdamı Artırma Proje Yarışması Başvuruları Başladı

Eczacı İstihdamı Artırma Proje Yarışması Başvuruları Başladı

Şanlıurfa Eczacı Odası Gençlik Komisyonu, eczacılıkta istihdam problemlerine genç fikirlerden yardım alarak çözüm bulmak ve istihdamı artırmak amacıyla ödüllü bir proje yarışması düzenliyor.

Şanlıurfa Eczacı Odası Gençlik Komisyonu tarafından "Eczacı İstihdamını Artır, Geleceği Sen Şekillendir" sloganı ile başlatılan proje yarışması başvuruları başladı. Dereceye giren projelerin para ödülü kazanacağı yarışma için son başvuru tarihi 28 Nisan.

Ön eleme aşamasını geçen projeler, 13 - 26 Mayıs tarihleri arasında, sektörden uzman isimlerin yer aldığı jüriye final sunumlarını yapacak ve kazanan projeler belirlenecek. Yarışmanın ödülleri ise şu şekilde:

Birincilik Ödülü: ₺10.000

İkincilik Ödülü: ₺7.500

Üçüncülük Ödülü: ₺5.000

Yarışma başvuru şartları ise şu şekilde:

  • Yarışmaya, eczacı istihdamını artırma fikirlerini paylaşmak isteyen, 18 yaşını doldurmuş. Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sınırları içindeki eczacılık fakültesi öğrencileri ve mezunları katılabilir.
  • Katılımcılar yarışmaya tek kişi olarak katılabileceği gibi grup oluşturarak da katılım sağlayabilir.
  • Bir grup, yukarıda belirtilen şartları karşılayan en fazla 5 kişiden oluşabilir. Takım halinde finale kalan projelerden ekibi temsilen bir temsilci seçilmeli ve projeyi ekip temsilcisi sunmalıdır.
  • Proje fikirleri daha önce hiçbir yerde kullanılmamış, ödül almamış, kopya edilmemiş ve özgün olmalıdır. Benzer ya da alıntı olduğu belirlenen projeler yarışma dışı kalacaktır.
  • Bir kişi birden fazla başvuruda bulunabilir.
  • Başvuruda ismi bulunan bütün yarışmacıların ortak başvuru yapması gerekmektedir.

 

Yarışma başvuruları seogenclikkomisyonu@gmail.com mail adresine online olarak iletilecek. Başvuru rehberinden tüm detayları incelemek için tıklayın.


4 Nisan 2024, 12:32