PHARMASPECTRUM 2023 Cumhuriyetimizin 100. Yılında Eczacılıkta Kariyerin Yeni Boyutları

PHARMASPECTRUM 2023 Cumhuriyetimizin 100. Yılında Eczacılıkta Kariyerin Yeni Boyutları

Bu sene ilkini gerçekleştireceğimiz öğrenci sempozyumunun teması ”Eczacılıkta Kariyerin Yeni Boyutları”olarak belirlenmiştir.

Değerli Eczacılık Fakültesi Öğrencileri ve mezunları,
18 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Pharmaspectrum-Bezmialem Vakıf Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrenci Sempozyumu’na sizleri davet etmekten büyük bir onur ve heyecan duyuyoruz. Bu sene ilkini gerçekleştireceğimiz öğrenci sempozyumunun teması ”Eczacılıkta Kariyerin Yeni Boyutları”olarak belirlenmiştir. Özellikle son yıllarda ülkemizde Eczacılık Fakültelerinin sayısının artması nedeniyle, öğrencilerin mezun olmadan farklı kariyer alanlarına yönelik gelişme ve yenilikler konusunda bilgi sahibi olmaları gerektiğini düşünmekteyiz.
Multidisipliner olarak ele alacağımız sempozyumumuzda, toplum eczacılığından aromaterapiye, akademiden endüstriye, Ar-Ge’den yapay zekâ uygulamalarına kadar birçok farklı alanda tüm eczacılık fakültesi öğrencilerine hitap etmeyi amaçlamaktayız. Sempozyumun bilimsel programına ek olarak, cilt serumu ve aromaterapi workshopları sınırlı kontenjan ile gerçekleştirilecektir.
Sempozyum düzenleme kurulu olarak, yoğun çalışmalar yürüttüğümüz ve gerçekleşmesi için büyük emekler verdiğimiz Eczacılık Fakültesi Öğrenci Sempozyumu’na ilişkin her türlü soru ve katkınız için bizlere iletişim bölümünde yer alan e-posta adresleri üzerinden ulaşabilir ve  kayıt bilgileri için www.bezmialem.edu.tr/eczacılık adresini ziyaret edebilirsiniz.
Sempozyum’da buluşmak dileğiyle, saygılarımızla.


Sempozyum Düzenleme Kurulu

 


12 Aralık 2023, 18:09