Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyetinden Bakanlık Ziyareti

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyetinden Bakanlık Ziyareti

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti, T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Veri Yönetimi Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti; T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Veri Yönetimi Daire Başkanlığı ile özel bir görüşme gerçekleştirerek E-nabız sistemi, Nöbet Sistemi, Reçetem Sistemine entegrasyon konularını masaya yatırdı.

Eczacılar için oldukça önemli olan bu meseleleri görüşmek üzere Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Ali Erdem, Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Alper Pehlivanlı, Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Sibel Zorlu, Merkez Heyeti Üyesi Uzm. Ecz. Özgün Sağır, Bilgi Teknolojileri Birim Koordinatörü Uzm. Ecz. Caner Eryol ve Bilgi Teknolojileri Yazılım ve Geliştirme Uzmanı Emrah Himmet'in gerçekleştirdiği ziyarette T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Veri Yönetimi Daire Başkanlığından Daire Başkanı Dr. Özgür Sezer, e-Nabız Birim Yöneticisi Gülay Doğan Ermiş, E-Nabız ve Reçetem Proje Yönetici Umut Duran, Programcı Nezih Çetinkaya ve Sağlık Bilişimi Mevzuatı Geliştirme Biriminden Av. Hatice Korkmaz ile görüşme yapıldı.


11 Ocak 2024, 15:29