Türk Eczacıları Birliği’nden Eczacı Milletvekillerine Ziyaret

Türk Eczacıları Birliği’nden Eczacı Milletvekillerine Ziyaret

Türk Eczacıları Birliği'nden bir heyet, TBMM'yi ziyaret ederek eczacı milletvekilleriyle bir araya geldi ve eczacıların sorunları üzerine konuşuldu.

Türk Eczacıları Birliği’nin yaptığı açıklamaya göre Birlik tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ziyaret gerçekleştirildi. Yapılan ziyarette eczacı milletvekilleriyle bir araya gelen heyet Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görüşülmekte olan Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi hakkında görüşmeler gerçekleştirdi. 

Türk Eczacıları Birliği Saymanı Ecz. Uğur Elik, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Alper Pehlivanlı, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Uzm. Ecz. Taner Ercanlı ve Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Sibel Zorlu’dan oluşan heyet, AK Parti Kütahya Milletvekili Ecz. İsmail Çağlar Bayırcı, AK Parti Sivas Milletvekili Ecz. Hakan Aksu, AK Parti İstanbul Milletvekili Ecz. Müşerref Pervin Tuba Durgut, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ecz. Burhanettin Bulut, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Ecz. Gamze Taşçıer, TBMM Katip Üyesi ve CHP Giresun Milletvekili Ecz. Elvan Işık Gezmiş, CHP Balıkesir Milletvekili Ecz. Serkan Sarı, MHP Adana Milletvekili Ecz. Ayşe Sibel Ersoy, HEDEP Bitlis Milletvekili Ecz. Hüseyin Olan ve HÜDA-PAR Mersin Milletvekili Ecz. Faruk Dinç’in Meclis makamlarına bilgi notları bırakılarak ve uygunlukları doğrultusunda Milletvekilleri ile yüz yüze görüşülerek, Birliğin, Sosyal Güvenlik Kurumunda görev yapan meslektaşlarımıza ilişkin talepleri iletildi.


8 Aralık 2023, 10:43