Wiserlife Supplements: Sağlığın Geleceği – Geleceğin Sağlıklı Ekosistemi

Wiserlife Supplements: Sağlığın Geleceği – Geleceğin Sağlıklı Ekosistemi

Bir hastalıkla başlayıp uzun bir yolculuğa dönüşen, bugün farklı odaklarda birçok takviye gıdayı sunan Wiserlife Supplements'in hikayesi...

WSR Gıda Takviyeleri A.Ş. çatısı altında kurulmuş olan Wiserlife Supplements aslında insanların sağlıklı yaşamalarına destek verebilmek amacıyla kuruluşuna karar verilen ve bütüncül yaşam felsefesiyle hareket eden büyük bir hayalin hayata geçirilmiş ilk adımı.

Her şey uzun yıllardır tekstil ve tekstil teknolojileri konusunda gerek yurt içi gerekse yurtdışında birçok ülkede faaliyet gösteren şirketler grubunun kurucusu olan Fuat Gözaçan’ın yakın bir aile üyesine kanser teşhisi konmasıyla başlıyor.

Söz konusu teşhis ile aile yakını tıbbın bütün imkanlarından faydalanmakla beraber, bütüncül bir yaklaşımın gerek tedavinin gerekse de bu süreçte gelişen komplikasyonların ve yan etkilerin daha iyi yönetilmesi ve yakının hayat kalitesini yükselmek için çok gerekli olduğunun farkına varır. 

Bu ihtiyacı gördükten sonra da geçmişinden gelen merak, inovasyon ve güçlü bir iyilik dürtüsü ile, insanlığın sağlıklı yaşam isteklerine nasıl bütüncül bir yaklaşımla faydalı olabiliriz düşüncesi ile “Sağlığın Geleceği – Geleceğin Sağlıklı Ekosistemi” sloganı ile sağlık alanındaki ilk adımını 2023 yılında Wiserlife Supplements’i işlevsel hale geçirerek atıyor.

Gelecekte sağlıklı yaşamak isteyen bireylerin henüz hastalanmadan sağlıklarını koruyarak, potansiyel riskleri saptayarak ve kişiye özel çözümlerle, hem gelişen teknolojinin tüm faydalarından faydalanacak hem de doğanın bize sunduklarını en iyi şekilde değerlendirecek şekilde bütüncül sağlık çözümleri sunmak en büyük hayalimiz.

Wiserlife Supplements yukarıdaki hayalleri doğrultusunda sürekli kendisini geliştirerek gerek inovatif ürün kombinasyonları gerekse de farklı ürün sunumları ile ürünlerini kullanıma birkaç ay önce sundu.

OXYOIL, DIA, MASCULINE, EASY DAY, MOVE, BEAUTY COLLAGEN, ZINC MAX, MAG, B COMPLEX, CURCUMIN, QUERCETINE, BERBERIS, LIPO, D3K2 gibi farklı alanlarda gıda takviyesi olarak kullanılan değişik, birçok zaman da formülasyonuyla tek olan ürünler eczane raflarında yerlerini almaya başladılar.

Ana hedefi sağlık takviyeleri konusunda insanların çoğunlukla ilk danıştıkları kişiler olan eczacılar vasıtasıyla ihtiyacı olan bireylere ürünlerini ulaştırmak olan Wiserlife Supplements önümüzdeki dönemlerde aktivitelerini Genel Müdür Ecz. Erdem Girgin liderliğinde dinamik ve heyecanlı ekibiyle artırmak için sabırsızlanıyor.

Gerek Wiserlife gerekse de ürünlerle ilgili bilgi almak isterseniz aşağıdaki web adresi, eposta veya telefonla bilgi alabilirsiniz:

444 2 977                   info@wsrlife.com                 www.wsrlife.com

 

 

 

 


6 Mart 2024, 14:24